Moment Credit Amanet Garanţii Diverse Bunuri Mobile
PDF Imprimare Email

Garantii Diverse Bunuri Mobile

        Bijuterii din Aur

        Aurul este o investitie mereu sigura. Daca ati investit in aur sub forma unor Bijuterii care arata impecabil sau Lingouri de Aur, in Agentiile noastre le puteti evalua la un pret comparativ pe piata ajungand la concluzia ca acesta va este favorabil.

        Monede de Aur

        Daca detii Monede din Aur, este un moment prielnic sa le valorifici. Indiferent de tara de provenienta, epoca din care vin si gradul de deteriorare, le evaluam si poti obtine o valoare de piata corecta. Primim garantie Monede de Aur complete sau incomplete. Monede de colectie din aur de 24 karate, 22 karate, 18 karate sau orice alt aur pot fi evaluate la o valoare mai ridicata.

        Fragmente din Aur

        Primim garantie Aur chiar si Bijuterii incomplete, fragmente, obiecte rupte-brocuri. Orice Obiect din Aur are o valoare data de greutatea sa si de prelucrarea sub forma de Bijuterie. Daca obiectul isi pierde din valoare prin rupere, zgariere, desprindere a unei bucati, nu inseamna ca ai pierdut intreaga valoare a Bijuteriei . Noi il evaluam si il acceptam ca si garantie la o valoare corecta de piata in functie de gramajul Bijuteriei. Daca ai fragmente diverse de Aur, vino in Agentiile noastre pentru o evaluare. Cu siguranta vei obtine un imprumut favorabil.

        Platina

        Daca aveti o Bijuterie din Platina trebuie sa stiti ca sunteti in posesia unui obiect cu adevarat rar si special. Acest metal este foarte greu de prelucrat si de aceea o bijuterie bine lucrata poate fi extrem de scumpa desi la momentul actual Aurul este mai scump decat Platina la nivelul bursei mondiale. Platina se diferentiaza de alte metale prin densitate, greutate, culoarea si luciul sau alb. De obicei se foloseste in combinatie cu Aur si Pietre extrem de Pretioase. Daca doriti sa lasati garantie o bijuterie din Platina puteti fi sigur ca intotdeauna va fi evaluata corespunzator.

        Argint

        Bijuterii deteriorate sau nedeteriorate din Argint - Monede din Argint

        Valoarea bijuteriilor are la baza doi factori: greutate si puritate. Greutatea poate fi mai usor stabilita si iti poti da singur seama de valoarea aproximativa, puritatea poate fi determinata doar de catre un expert, moment in care vei afla adevarata valoare a bijuteriei pe care o detii. Te asteptam cu orice tip de Bijuterie de Argint. Vino cu ea la una din Agentiile noastre si in doar cateva minute unul din evaluatorii nostri iti va spune valoarea pe cât posibil reala.

        Pietre Pretioase

        Nicio alta Piatra Pretioasa nu transmite omului, emotii atat de puternice, cum se intampla cu Diamantele. Ele au supravietuit unei incredibile calatorii pana au ajuns la noi, prin urmare au un loc aparte in lumea bijuteriilor si a obiectelor de valoare. De unu, doua sau mai multe carate, dau stralucire si prestanta oricarei Bijuterii. Daca ai Diamante de orice fel si doresti sa le lasi garantie pentru a obține un Credit tip Amanet, te așteptăm la una din Agențiile noastre.

        Bijuterii din Otel inoxidabil/Inox

        Nu putem fi indiferenti cand vine vorba de Bijuteriile din Otel inoxidabul sau Inox. Prin intermediul stilului dinstictiv si al calitatii impecabile, aceste Bijuterii si-au câștigat locul bine meritat in lumea modei. Nenumărate brenduri din întreaga luna cum ar fi: Diesel, Police, Armani, Esprit si multe altele au creat Bijuterii din Otel inoxidabil sau Inox in diferite combinatii cu Piele sau diverse materiale, adevărate accesorii. Nu ezitati daca detineti o Bijuterie din aceasta categorie, creata de un brend renumit, sa o folosiți ca si garantie, ori de cate ori aveți nevoie de un Credit tip Amanet.

        Telefoane Mobile/Electronice

        Ai investit bani in ele si chiar daca au pierdut o parte din valoare in timp, ele pot fi puse garantie pentru obtinerea unui Credit tip Amanet. Orice Aparat Electronic poate fi oferit drept garantie pentru a obtine instant un Credit tip Amanet, atunci cand ai nevoie. Practic orice Telefon Mobil, Produs Electronic functional care mai are o valoare de piata poate fi depus drept garantie pentru a obtine un Credit tip Amanet. Evaluarea va fi maxima. Va asteptam in Agentiile noastre pentru a va convinge!

        Ceasuri

        Ai un ceas de marca? Primim garantie Ceasuri functionale din orice marca renumita sau mai putin renumita, Ceasuri din Aur sau doar suflate in Aur, Ceasuri simple, mecanice sau electronice. In evaluarea Ceasului tau conteaza, pe langa marca acestuia, modul in care a fost intretinut.

        Antichitati

        Capabile sa starneasca cele mai adanci sentimente, amintiri si emotii nebanuite, Antichitatile au fost dintotdeauna pretuite de oameni. O serie intreaga de factori influenteaza valoarea unei Sculpturi sau a unui Tablou printre care tehnica folosita, notorietatea autorului, cererea de pe piata, vechimea si multe altele. Detii un obiect prea bine lucrat, Vechi-Antic, vino la noi pentru o evaluare. Acceptam garantie Antichitati de toate tipurile, formele si marimile.

        Autoturisme

        Pentru oricine are nevoie de bani si detine un Autoturism, am gasit Solutia ta de moment. Oferim Credit tip Amanet garantate cu Autoturisme, tinand cont de vechimea Autoturismului. Nu acceptam Autoturisme lovite, grad de uzura ridicat sau cu defectiuni tehnice! Doar proprietarii de Autoturisme pot obtine Credit tip Amanet, in baza acestora. Creditul pe care il puteti obtine la Moment Credit Amanet grarantand cu Autoturismul depinde de valoarea acestuia estimata de catre evaluatorii nostri conform site-urilor de specialitate (rol informativ). Termenele si conditiile Contractului de Imprumut tip Amanet, sunt stabilite in momentul evaluarii Autoturismului, la sediul societatii noastre.

        Motociclete

        In situatia in care doriti sa lasati motocicleta drept garantie pentru imprumutul dorit, va informam ca, pentru evaluare se va tine cont de marca, modelul, anul de fabricatie si gradul de uzura, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a acesteia. Doar proprietarii de Motociclete pot obtine Credit tip Amanet, in baza acestora. Termenele si conditiile Contractului de Imprumut tip Amanet, sunt stabilite in momentul evaluarii Motocicletei, la sediul societatii noastre.

        ATV

        In larga gama de Bunuri Mobile ce pot garanta un Credit tip Amanet, includem si ATV-ul. Doar proprietarii de ATV-uri pot obtine Credit tip Amanet, in baza acestora. Termenele si conditiile Contractului de Imprumut tip Amanet, sunt stabilite in momentul evaluarii ATV-ului, la sediul societatii noastre.

        Scutere

        Si in aceasta situatie se va tine cont de marca, modelul, anul de fabricatie si gradul de uzura al Scuterelor evaluate de specialistii nostri, in cadrul procesului de determinare al valorii de piata a acestora. Doar proprietarii de Scutere pot obtine Credit tip Amanet, in baza acestora. Termenele si conditiile Contractului de Imprumut tip Amanet, sunt stabilite in momentul evaluarii Scuterelor, la sediul societatii noastre.

        Biciclete

        Il obții cât de dai jos de pe sa! Vino cu bicicleta sau pe bicicleta la una din Agențiile noastre si in maxim 5 min vei obține Creditul tip Amanet. Nu uita sa ai asupra ta, actul de proprietate al bunului!

Diversele Bunuri Mobile care constituie o valoare de piata si nu le gasiti enumerate mai sus, va rugam sa va prezentati la una din Agentiile noastre in vederea unei eventuale colaborari.

Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea Contractelor de Imprumut tip Amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.

Evaluarea obiectelor din Metale Pretioase se va face in functie de cotatiile din ziua intocmirii Contractului de Imprumut tip Amanet. Aceste cotatii sunt afisate/reactualizate zilnic la operator chiseu, au rol informativ. Evaluarea exacta a bunurilor ce urmeaza a fi lasate drept garantie fiind facute de unul din Operatorii Agentiilor.

Va asteptam in Agentiile noastre pentru a va convinge!Fondat 2002